Forum

Як оплатити медичні...
 
Notifications
Clear all

Як оплатити медичні послуги?

4 Posts
4 Users
1 Reactions
41 Views
Posts: 2
Topic starter
(@fapeiyeunesou)
New Member
Joined: 3 weeks ago

Сьогодні мене турбує тема, з якою, гадаю, багато хто з вас стикався або міг би зіткнутися в майбутньому. Що робити, якщо несподівано потрібні гроші на оплату медичних послуг?

3 Replies
Posts: 13
(@lossauzasalle)
Active Member
Joined: 3 weeks ago

Ситуації, коли терміново потрібні гроші на лікування, на жаль, трапляються частіше, ніж хотілося б. Я сам не так давно опинився в такій самій ситуації, адже після переїзду з України до США, я ще не встиг оформити страховку, за якою б мене лікували безкоштовно. Тому, я не знайшов жодного іншого варіанту, як взяти кредити онлайн через FinProm, оскільки це єдиний сервіс, що давав змогу отримати кредит на картку українського банку, перебуваючи в США. Що мені сподобалося, так це швидкість оформлення. Вам не потрібно збирати безліч документів або чекати кілька днів на розгляд заявки - все робиться в онлайн-режимі, і гроші надходять на картку практично миттєво. Тож можете спробувати скористатися цим сервісом і йти в аптеку за препаратами.

Reply
Posts: 2
(@womocratouzo)
New Member
Joined: 3 weeks ago

Я б додав, що крім онлайн-сервісів, варто розглянути й інші варіанти, як-от використання накопичень, якщо вони є, або звернення по допомогу до близьких. Іноді також можна домовитися з клінікою про розстрочку платежу, якщо сума занадто велика. У будь-якому разі, все залежить від конкретної ситуації та ваших можливостей.

Reply
cinemaboom
Posts: 5
(@cinemaboom)
Active Member
Joined: 2 weeks ago

🧐 🧐 🧐 

Reply
Share: